Verdens flaueste

  • Skrevet 20.mar.2011 klokken 02:01 i videoblogg
  • Av NAVNET DITT

Egentlig skulle jeg ikke poste dette innlegget, men videoen gir meg totalt latterkrampe om hvordan meg og Stine var for litt over 1 år siden. Jeg hadde sykt kort hår og pannelugg.. 


Stine er aller morsomst når jeg viser "lekehuset" til Lussi, og Stine sitter bak meg og synger "Everybody lets shaking! Everbody lets door!", og når hun stirrer i kamera. Jeg ler meg i hel av denne videoen!

Hva syns du var morsomst?

Har du en du er veldig glad i?

  • Skrevet 26.jul.2010 klokken 22:06 i videoblogg
  • Av NAVNET DITT

Det har jeg. Jeg har verdens beste også. Nemlig søte Selina. Jeg er veldig glad i hun og hun betyr utrolig mye for meg. Vi har opplevd utrolig mye sammen, og vi har utrolig mye til felles. Hun er den beste venninnen man kan ha, og jeg kan ikke tenke meg en annen bestevenn enn henne. Jeg er utrolig glad i deg Selina, og jeg vil ikke bytte henne for flere milliarder kroner. Jeg trenger ikke penger, jeg trenger bare en som er slik som Selina.

Jeg er super glad i deg, og det skal du vite, Selina.


VIDEOBLOGG

  • Skrevet 05.jun.2010 klokken 18:59 i videoblogg
  • Av NAVNET DITT

Nå har jeg nettopp stormet ned til butikken å handlet mel og non stop til kaken. Fant ut at det ikke var mer mel igjen, så da måtte jeg løpe ned. Nok om det. Før i dag lagde jeg faktisk en video. Lenge siden sist, så jeg fant ut av det. Det er seriøst tidenes rareste video fra min side. Grimasevideo, kos dere.

Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011
hits