Hvem syns dere fortjener 1.plassen?

 • Skrevet 30.mai.2010 klokken 14:50 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

I've got problems

 • Skrevet 30.mai.2010 klokken 12:14 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT
I dag har visst noe bestemt seg for at jeg ikke får lastet opp bildene mine, og jeg som ville vise dere hva jeg hadde kjøpt i går, det må komme ut i kveld. Så det kommer nok ikke til å bli noe særlig til syn av bilder i dag, men jeg har flonka nytt design, dere. Kos dere resten av dagen, for nå skal jeg ut i Bergens fineste vær!

VIDEOBLOGG FAGI OG FAGIES FARGETV

 • Skrevet 29.mai.2010 klokken 20:05 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Litt fritids hadde vi da vi lagde den. Kommer en episode hver uke, så her er det bare til å glede seg!!

OUTFIT LOOK FOR TODAY - SHORT DRESS

 • Skrevet 28.mai.2010 klokken 18:16 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Jeg sitter og "koser" meg nede i kjelleren. Pappa har vært kjempeflink og tatt med seg datan ned på det kaldeste punktet i huset. Ikke spør om hvorfor jeg ikke tar med PC-en opp. Herlig, dag må jeg si. Solen lyser så herlig over Bergen. Jeg blir fylt av lykke, hehe! Så er det utrolig vittig å tulle med Selina på mSn, så det koser jeg meg med akkurat i dette øyeblikk.

I dag var jeg lysten på noe nytt, så jeg dro på meg en søt kort kjole, kan man si, en silkebluse og den nyeste tightsen min. Skikkelig søtt antrekk, faktisk.

Endelig ferdig med designet

 • Skrevet 28.mai.2010 klokken 17:17 i // BLOGGHJELP
 • Av NAVNET DITT
Nå har jeg faktisk strevet med designet siden dagen jeg lagde bloggen. Det har vært utrolig vanskelig å få designet sånn som jeg ville. Tok utrolig lang tid, men fant ut av det til slutt. Men nok om det. Bloggen min skal handle om mote og hverdagen min. Jeg har en litt annen klesstil en de fleste. Den er litt mer sånn, hva kan man si. Litt mer voksen eller ung voksen mote. Hehe, jeg er jo skikkelig flink til å forklare. Jeg er ikke så veldig opptatt av hvordan jeg ser ut, men jeg kan love dere at jeg ikke går i gamle filler, og kjøper aldri et klesplagg til over 300 kroner. Jeg er rar!


Hva syntes dere om det nye designet?

Om marie

 • Skrevet 25.mai.2010 klokken 17:36 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Hei!
Jeg er en jente på 12 år som bor i Bergen by. Jeg heter Marie. Jeg er en shopping, dyre, vennegal person. Når jeg blir voksen skal jeg bli vetrinær og bo på en bondegård. I februar skal jeg flytte til et hus vi skal eie selv 4 kilometer fra der jeg bor nå.

Jeg elsker å fotografere, og bli tatt bilder av. Jeg har så kjært en speilrefleks som er av typen Canon eos 350 D. Den har jeg fått av pappa som skal kjøpe seg et annet. Jeg har også et videokamera som kan brukes under vann og det er blått og hvitt.

Jeg har mange dyr. Jeg har en hund, en hamster og tre marsvin. Marsvinene heter Marte, Rose og Missi. De er egentlig lillesøstrene mine sine. Jeg har også et hamster som heter Lussi. Hun er en enestående frøken, som elsker kos og løping i ballen sin. Jeg skriver blogg om hunden min Ylva. Bloggen finner du her.

Jeg har drevet meg blogg i over et år. Jeg har hatt en del blogger, men denne her lagde jeg 25 mai 2010. Jeg blogger om livet mitt, hverdagen min, mote, foto, dyr og venner. Jeg blogger om stort sett alt som skjer meg, kan du si. Jeg er en altmuligblogger.

Jeg elsker å få folk til å le, og jeg elsker å le. Jeg kommer nok til å bli over 100 år gammel, fordi en god latter forlenger livet. Jeg smilte til og med da jeg ble født, no cry, just smile. Pappa var den første jeg smilte til, så da er jeg av slaget "pappadalt". Jeg ler alltid, hvis jeg er vekke fra skolen en dag, sier alle dagen etter at det var vært stille, haha!

Nok om meg, håper du liker bloggen min!

Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011
hits