I DAG HAR JEG SHOPPET

 • Skrevet 31.jul.2010 klokken 21:58 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

I dag har hele dagen gått i film og shopping. Vi har vært på Åsane storsenter. Jeg har kjøpt meg et par nye ting til skolestart, blant annet en base ball jakke. Den er mørkeblå, og veldig kul. Dere får se innkjøpet i morgen, nå skal jeg nemlig kose meg videre med det som er igjen av sommerferie. Det er faktisk bare to uker igjen av sommerferien.

Bilde: weheartit.com

RB BASEBALL JACKET

 • Skrevet 30.jul.2010 klokken 15:01 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Har dere sett de nye kule baseball jakkene på Bik bok sin hjemmeside? Den jakka skal jeg virkelig få tak i. Den koster 399,- tror jeg det var. Så i morgen skal vi kanskje ta en tur på Lagunen for litt shopping. Vet ikke om jakka er kommet inn enda, men det gjør ikke noe hvis jeg ikke finner den så kommer den helt sikkert snart. Her gjelder det å være på vakt.

Bik bok

IT'S A RAINY DAY

 • Skrevet 30.jul.2010 klokken 11:38 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Regnfull dag med ingen venner å være sammen med = kjedelig. Ingen er hjemme. Alle er på ferie. Hva kan jeg gjøre? Jeg har funne på noen forslag, men jeg har ingen å gjøre det sammen med. Kanskje jeg skal se en film med mamma eller noe sånt, for det er i alle fall ingen ting å se på TV, og pappa er vekke med bilen, og mamma gidder ikke ta bussen til Lagunen. Kjedelig dag. Det er liksom bare noe å finne på når det er fint ute, som å hoppe på trampolinen, kose med kaninene til Kristian, bade, være på stranda. Skjønner?

Tumblr_l6c1kl9c511qzh5j8o1_500_large

BLOGG.NO VIL VISST GJØRE MEG LITT SMÅSUR I DAG

 • Skrevet 29.jul.2010 klokken 18:59 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT
Når det ikke er noen å være med kjeder jeg meg for det meste. Har ikke noe å finne på i det hele tatt. Alle er bortreist. Jeg er ikke og jeg har ikke noe å gjøre på. 

Bilde opplasting funker ikke. Surt egentlig. Jeg som akkurat var ferdig med et innlegg i stad, og skulle laste opp bilde, så funket det ikke i det hele tatt. Prøvde sikkert 20 ganger, uten å lykkes. Så jeg har lyst til å lese litt blogger. Skriv din blogg nede i kommentarfeltet så skal jeg ta en tur innom bloggen din, og kanskje legge igjen en kommentar. 


Marie ønsker seg

 • Skrevet 28.jul.2010 klokken 12:04 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Overskyet utenfor = inne. Jeg syns det er så kjipt med dårlig vær om sommeren. Da skal det liksom være fint. Men jeg skjønner fortsatt ikke vitsen med å være inne og ikke ha noe å gjøre på. Jeg må finne på ett eller annet, men jeg vet ikke hva.

Finne noe du ønsker deg er noe å gjøre på. Det tar ikke så lang tid, men det er moro å sjekke rundt på Bikbok og sånn. Man finner alltid noe fint. Sette sammen nye antrekk er også et eksempel. Jeg skal i alle fall finne på noe. Kanskje jeg blir med mamma og bader på Tøsdal.

Jeg tar meg en tur og bader. Vi snakkes!

Har du en du er veldig glad i?

 • Skrevet 26.jul.2010 klokken 22:06 i // VIDEOBLOGG
 • Av NAVNET DITT

Det har jeg. Jeg har verdens beste også. Nemlig søte Selina. Jeg er veldig glad i hun og hun betyr utrolig mye for meg. Vi har opplevd utrolig mye sammen, og vi har utrolig mye til felles. Hun er den beste venninnen man kan ha, og jeg kan ikke tenke meg en annen bestevenn enn henne. Jeg er utrolig glad i deg Selina, og jeg vil ikke bytte henne for flere milliarder kroner. Jeg trenger ikke penger, jeg trenger bare en som er slik som Selina.

Jeg er super glad i deg, og det skal du vite, Selina.


6.849 kroner til så har jeg en....

 • Skrevet 25.jul.2010 klokken 21:57 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

...mac..


Pappa fortalte meg i går at jeg kunne spare penger til mac, siden han har funnet noen som koster 8.000. Lykke. Har alltid ønsket meg mac. Vet ikke hvorfor, men jeg har bare lyst på det. Så jeg har begynt å spare penger alt. Har tullet litt med designet igjen, og jeg får det bare ikke til slik jeg vil ha det. Prøver alt jeg kan, men snart er det skoleshopping. Nye klær til skolen, pennal og sånt.
Tumblr_l63zhxid2d1qceg46o1_500_large
Kilde: http://weheartit.com

Trøtteste dovendyret i staten

 • Skrevet 25.jul.2010 klokken 21:32 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

Noen gang opplevd at du kommer hjem fra ferie og er utrolig trøtt og du bare føler deg om et dovendyr? Det har jeg. Vi kom hjem fra ferie i går kl. 23.58 eller noe slikt. Vi kom helt fra Telemark og jeg var sånn passe våken. Så jeg gjorde litt forskjellig og gikk opp på rommet og bare la meg ned, og sovnet.

Vi var først på en rolig ferie på hytta. Jeg red en tur på hesteryggen en time på den skjønneste fjordingen i verden, nemlig god gutten Gubben. Så dro vi over Hardangervidda, raka vegen til Sverige. Der koste vi oss i to dager på shopping i Charlottenberg. Så dro vi like etter videre til Bø i Telemark, der var vi på badeferie i Sommarland. Deilig. Dere får høre mer senere.

Hytta - Sverige - Bø

 • Skrevet 16.jul.2010 klokken 16:36 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT

I morgen drar jeg faktisk på tre ferier i ett det skal bli deilig å endelig reise på ferie. Det blir liksom veldig kjedelig å være hjemme hele tiden. Jeg har ikke blogget i det siste, og det beklager jeg. Har nemlig begynt på en hytte i et tre sammen med noen yngre venner. Jeg kjenner ikke meg selv når jeg er ute og bygger hytte, men det er faktisk veldig gøy egentlig.

Jeg kommer ikke til å blogge så veldig mye, så vi snakkes i neste uke. Har dere forresten lagt merke til det nye designet mitt?
Jeg skal på koseferie på hytta, og bare kose meg med familien. I Sverige skal vi på shopping, og jeg skal kjøpe masse snop og klær. I Bø skal vi på badeferie i sommarland. Høres ikke den ferien bra ut?

Hvor skal dere på ferie?

Jeg tror jeg tar en bloggpause til mandag

 • Skrevet 13.jul.2010 klokken 17:53 i // BLOGG
 • Av NAVNET DITT
Jeg tror jeg tar en bloggpause! Hva syns dere om det?
Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011
hits